Lovaktiviteter/ Läger

På loven har ridskolan uppehåll, samt vissa röda dagar som infaller på vardagar. När ridskolan har uppehåll erbjuder vi ibland andra lovaktiviteter och lägerverksamhet. Ridlägerverksamhet förekommer främst på skollov och framförallt sommarlovet, det kan även ske på helger. Allt från dagläger, övernattningar, teorikurs eller extra träningar. 
Aktiviteter under höstlovet v.44:
Dagridläger, 1 november
Halloweeenövernattning, 1-2 november
Rykttävling, 2 november
Ridläger ÄPPLE, 3-4 november

Mer info om varje aktivitet se fliken läger 2023!

Föräldrarkurs, 90 min: 
Arrangeras vid intresse.
Är det lite läskigt att behöva vara bland hästarna? Har du som förälder ingen hästkunskap men känner att du vill lära dig lite mer för att på så sätt kunna stötta ditt barn. Eller har du ridit själv som ung och vill fräscha upp dina kunskaper lite. Då har vi en utbildning för dig. Vi går igenom de vanligaste ord som används. Visar och går igenom utrustning. Vi kommer gå igenom säkerhet, leda hästen, borstar/ryktning, sadla/tränsa och en hel del ord som används. Vi kommer att träna på våra coola hästar.

Finns inga dumma frågor så ladda med allt du undrar! För att alla ska känna sig bekväma så lämnar vi de små ryttarna hemma. 5 platser per tillfälle. 400kr inklusive enklare fika. 

Aktiviteter under påsklovet:
Mer info kommer senare!