Hur anmäler jag till påsklovsövernattning?

*Vid anmälan till påsklovsövernattning!
- Anmäl till Madde på 070- 93 93 878 ange vilket läger du vill delta på, namn på deltagare samt eventuella allergier/ specialkost.

- I samband med anmälan betalas en anmälningsavgift, denna anmälningsagift är bindande och återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas in en månad innan lägrets start, faktura skickas. 

Välkomna på påsklovsövernattning hos oss på Stall Borgasgård!

Påsklovsövernattning, v.15 --- 2022
Påsklovsövernattning med hästtema, på Stall Borgagsård
FULLT!
Varmt välkomna på påsklovsläger med hästtema, hos oss på Stall Borgasgård under v.15! Lägret är öppet för alla, stora som små och inga tidigare förkunskaper krävs för att delta. Detta är ett läger med fokus på grunderna inom hästskötsel och hantering av häst. Lägret riktar sig till barn och ungdomar. 
Vi bjuder in till en rolig lovaktivitet med hästtema. På lägret prioriterar vi glädje och gemenskap, för det ska ju vara kul att gå på läger! Vi kommer sköta om och pyssla med hästar samt lära oss mer om hästar och dess skötsel. Självklart väntas massa annat bus och skoj. (Obs! Lägret innehåller ej ridning). Dessutom kommer vi leka lekar i ridhuset, hoppa med käpphästar och en å annan överraskningar… om påskharen hittar hit. De som vill och vågar får självklart sova över, övernattningen sker i Drängstugan precis i anslutning till stallet.

Pris: 475kr (inkl. moms) 
När: Måndag 11 april - Tisdag 12 april 
Tid: 14:00 - 11:00
Vad ingår: All mat och dryck ingår i priset, (fika, kvällsmat, frukost, godis)

Anmäl till Madde på 070- 93 93 878 ange barnets namn, ålder, eventuella allergier/ specialkost samt tel. till föräldrar
*Utrustning som hjälm finns att låna.
-Medtag gärna egen käpphäst