Tekniskt fel!
Sms kommer inte fram till nummer 070-93 93 878, ni som hört av er om ridläger och ridskola, men inte fått svar, hör istället av er till 076-34 80 545. Maddes mobilnummer ligger för tillfället nere. Vi ber om ursäkt för detta strul och hänvisar er att ringa och skicka sms till 076-34 80 545 eller kontakta oss via mail ac.gunnarsson@hotmail.com

ridläger  och  övernattningar  på  stall  borgasgård

Vill du ha ett minne för livet? Gå på läger hos oss!

Hos oss hittar du läger som skapar minnen!
Roliga läger i alla dess former, vi har veckoläger på sommaren, helgläger, dagsläger samt övernattningar i samband med skollov. 

Våra ridläger vänder sig både för den rutinerade ryttaren som vill träna och tävla, men även för de mer orutinerade ryttarna. Eller för dig som bara vill mysa med hästarna och vistas i stallmiljö. Ridlägret innebär ridning, mys och pyssel med våra fyrbenta vänner. Ett och annat bus hittar vi nog också på... För den som inte är lika hästintresserad erbjuder vi övernattningar i olika teman så som halloween och påsk. Ta med en kompis och åk på läger, det ger oförglömliga minnen. *Oavsett vilket läger du går på är det viktigaste för oss, att du ska ha roligt!
 

Övernattning sker i "Drängastugan" på gården, där vi erbjuder våningssängar.

Allt deltagande och ridning sker på egen risk, se till att ha en egen försäkring!

Dessa ridläger är för dig som gillar hästar och vill ha ett minne för livet. 
Vill du vara med? Tveka inte att anmäla dig! 
Ring eller sms:a 076-34 80 545!

loading...
*Vid anmälan till läger!
- Anmäl till Madde 076-34 80 545 (nytt tillfälligt nummer)

- I samband med anmälan betalas en anmälningsavgift, denna anmälningsagift är bindande och återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas in en månad innan lägrets start, faktura skickas. 

All ridning sker på egen risk, se till att ha en egen försäkring!
Välkomna på läger/övernattningar hos oss på Stall Borgasgård!