Ridläger  på  stall  borgasgård

Vill du ha ett minne för livet? Gå på ridläger hos oss!

Hos oss hittar du spännade, lärorika och roliga ridläger. Läger för alla som älskar hästar, helt enkelt!  

Vi erbjuder läger både för den rutinerade ryttaren som vill träna och kanske tävla, men även för de mer orutinerade ryttarna. Eller för dig som bara vill umgås, mysa med hästarna och vistas i stallmiljö. På lägret kommer vi rida, mysa och pyssla med våra fyrbenta vänner. Ett och annat bus hittar vi nog också på...
Nytt för iår: är att vi planerar för ett vuxen-ridläger.
*Oavsett vilket läger du går på är det viktigaste för oss, att du ska ha roligt!
 

Övernattning sker i "Drängastugan" på gården, i anslutning till stallet.

Vid övernattningsläger gäller ankomsttid kl.14:00 med hemfärd
lägrets sista dag kl.11:00

Dessa ridläger är för dig som gillar hästar och vill ha ett minne för livet. Vill du vara med? Tveka inte att anmäla dig! 
Ring eller sms:a till Madde, 070-93 93 878

loading...

*SOMMARENS RIDLÄGER 2022

Vuxenridläger -- v.24
Fredag 17 juni & Lördag 18 juni
Eftermiddags ridläger för vuxna ryttare under v.24. Ett läger för dig med egen häst som vill iväg på ett trevligt, avslappnat läger i hästanda. Ridlägret passar dig som vill delta på ett läger med enklare träningspass i paddocken, härlig lång uteritt i skog och mark med gott sällskap. Varje ridpass avslutas med god mat, härligt prat och bubbel i trädgården. Lägret riktar sig  till vuxnaryttare, 18+. *Krav finns på att medta egen häst samt klara av att rida i samtliga gångarter!

Läger 1, barn/ ungdomar -- v.26 
Måndag 27 juni - Onsdag 29 juni, 3-dagars

Ett läger med glädje, gemenskap och lek blandat med ridning, stallhäng och hästpyssel. Detta ridläger blir en fortsättning av påsklovslägret med hästtema i våras, fortsatt fokus på grunderna inom hästskötsel, hantering av häst samt ridning och vikten av en säker hästmiljö. Målet vid lägret slut är att eleven på ett säkert och korrekt sätt ska kunna hantera, visitera och göra iordning hästen självständigt. Lägret är öppet för alla, inga förkunskaper krävs för att delta. Vi kommer rida både i paddocken samt rida ute i skog och mark. Läger riktar sig till barn/ ungdomar, orutinerade t.o.m nivå 2. 

Läger 2, barn/ ungdomar -- v.26
Onsdag 29 juni - Fredag 1 juli, 3-dagars
Ett läger med glädje, gemenskap och lek blandat med ridning, stallhäng och hästpyssel. Detta ridläger blir en fortsättning av påsklovslägret med hästtema i våras, fortsatt fokus på grunderna inom hästskötsel, hantering av häst samt ridning och vikten av en säker hästmiljö. Målet vid lägret slut är att eleven på ett säkert och korrekt sätt ska kunna hantera, visitera och göra iordning hästen självständigt. Lägret är öppet för alla, inga förkunskaper krävs för att delta. Vi kommer rida både i paddocken samt rida ute i skog och mark. Läger riktar sig till barn/ ungdomar, orutinerade t.o.m nivå 3. 

Stora ridlägret, barn/ ungdomar -- v.27
Måndag 4 juli - Fredag 8 juli, 5-dagars

Detta läger riktar sig till dig med egen ponny som vill åka iväg på ett hästigt äventyr. För dig som kommit en bit och vill fortsätta utvecklas inom ridning med fokus mot hoppning, är detta ett perfekt läger för dig. Fokus ligger på individuella förutsättningar och mål, men självklart ska man ha kul! All träning sker utifrån tidigare kunskap och nivå. Lägret innehåller varierande träningspass, ridning i paddock så väl som uteritter. Dressyr blandas med hoppning, barbackaritt och mycket mera. Ingen åldersgräns på ryttaren eller storlek på ponny. 
*Krav finns på att medta egen häst samt klara av att rida i samtliga gångarter!

Vi hoppas just DU, deltar på något av våra ridläger här på Stall Borgasgård :)