Senaste nytt

-Stallplats

Inför hösten har vi lediga boxplatser och lösdriftplatser.

Välkomna för visning eller ring oss för mer info!


076-348 05 45 Anna & Clas

Läs mer om stallplats under fliken: Inackordering

-Ridläger sommaren 2022
Tack till alla er som deltagit på sommarens ridläger hos oss på Stall Borgasgård. Vi har fått lära känna många nya personer, barn som vuxna, vilket har varit superkul. Hoppas vi ses även nästa år! Eller varför inte redan i höst... Vågar du komma på årets upplaga av halloweenläger... 

-Ridhus
Med hjälp av stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling har vi kunnat genomföra drömmen om ett stort ridhus på gården. Detta möjliggör att ryttare i samtliga åldrar kan bedriva sin sport (ridning) även under de mörka årstiderna som höst och vinter. Vår ungdomssektion har nu möjlighet att bedriva aktiviteter och shower även vintertid.


Vi ser framemot ett underbart 2022
tillsammans med Er!

 

Ridhusinvigning lördagen 20 augusti, drop in från kl.17:00
Välkomna :) 


Vi kan stolt berätta att det nu finns ett stort ridhus på 26x60m på gården!

 

-Rundkorall
Stor belyst rundkorall på 19,5m i diameter, nybyggd hösten 2021.

Perfekt träningsredskap och komplement till ridbanorna. Väldigt uppskattad och utnyttjas dagligen :) 

-Träningshoppningar
Då vi har många andra projekt igång på gården avstår vi årets träningshoppningar. Nytt framöver, är att vi framöver kommer kunna erbjuda träningshoppningar i tre olika miljöer, på vår stora gräsbana, i paddock samt i vårt nya ridhus! 

Våra träningshoppningar är ett ypperligt tillfälle att träna hoppning på bortaplan med en känsla av tävling, färgglada hinder och utsmycknader som gör dig redo för säsongen. Eller varför inte bara vara med för att det är kul? Vi börjar på 20cm till 100cm.
 
Håll utkik för mer info på instagram!
Hoppas vi ses :)